• itulau_fanua

tala fou

Fa'ailoaina o le Skit Skate Black Sourpuss

Fa'ailoaina o le Sourpuss Skate Skirt, o le vaega sili ona lelei e fa'aopoopo i lau 'ie.Faia e Sourpuss, lauiloa mo a latou mamanu maualuga ma le gauai atu i auiliiliga, o lenei ofu e mautinoa lava e avea ma mea e tatau ona i ai i totonu o lau laʻei.

O le a le mea e fa'apitoa ai lenei la'ei si'a'i o lona umi o le ogatotonu o le ogavae ma lelei le fusi fa'alava.E faia mai i le ofutino mālūlū-spandex jersey e fa'aloloa ma mānava.Pe o e alu i le vasega, o se afiafi e tafafao ai ma uo, pe na o le faimalaga i feau, o lenei ofu o le a faʻatumauina ai lou aulelei ma faigofie.

O se tasi o uiga mataʻina o lenei sakete o le faʻaofiina o taga.Ua faafia ona e maua oe ua leai se nofoaga e teu ai mea taua?Faatasi ai ma le Sourpuss Skate Skirt, e mafai ona faigofie ona e aveina lau telefoni, ki poʻo laugutu pulumu e aunoa ma se ato.O taga o loʻo tuʻufaʻatasia faʻatasi i totonu o le mamanu, faʻamautinoaina se foliga lelei e aunoa ma le faʻafefeina o le aoga.

A oʻo mai i le sailia o le fetaui lelei, Sourpuss faʻafaigofie.Pau lava le mea e te mana'omia o se lipine fua fua.E ui e eseese ie mai lea mea i lea mea, e fautuaina e Sourpuss le fa'ataga pe tusa o le afa inisi i le inisi o fesuiaiga i fua.E maua i lapopoa 109-116, o lenei sakete e mautinoa e fetaui ma tagata uma.

O le lanu uliuli e faʻaopoopoina se elemene faʻapitoa i lenei ofu.O le uliuli o se paolo masani ma le tumau e alu i le toetoe lava o soʻo se pito i luga poʻo se ofutino.Pe e te mana'o i se tee fa'amalie, se pito pito i luga, po'o se fa'amau-lalo e sili atu ona fa'amama, o lenei sakete o le a fetaui ma so'o se sitaili.Fai i se pea mulivae mo se afiafi i fafo poʻo sneakers mo se aso o feʻau.

E pei o oloa uma a Sourpuss, o le lelei e sili ona taua.O le Sourpuss Skate Skirt e faia i le 95% cotton ma le 5% spandex mo le tumau ma le mafanafana.O lenei sakete ua fa'ainisinia e fa'afeagai ai le ofuina, o lona uiga o le a tumau pea lona foliga ma lona lanu tusa lava pe a uma ona fufulu.

I mea uma, o le lanu uliuli Sourpuss skater skirt o se mea e tatau ona i ai mo soʻo se laei o fashionista.O lona umi atoatoa, fetaui lelei ma taga aoga e avea ai ma filifiliga aoga mo soʻo se taimi.E le gata i lea, o le lanu uliuli e aumaia ai avanoa e le gata.Teu fa'afaigaluega i lenei sakete maualuga i aso nei ma fa'aeaea lau sitaili.


Taimi meli: Iuni-19-2023